Voordelen bruiloftverzekering

Hierbij zetten wij de voordelen van onze bruiloftverzekering op een rij:

  • Géén poliskosten en géén administratiekosten
  • Persoonlijk contact met onze medewerkers
  • Standaard Europadekking, Werelddekking is ook mogelijk
  • Géén leeftijdsgrens ten aanzien van de meeverzekerde genodigden
  • Schade aan trouwkleding en huwelijkcadeaus zijn gratis meeverzekerd
  • Alle genodigden zijn automatisch meeverzekerd (dus niet alleen familie eerste graad)
  • Aanbetalingen aan leveranciers (feestlocatie, winkel, fotograaf, etc.) zijn gedekt bij hun faillissement
  • 14 dagen bedenktijd na afsluiten
  • Direct na afsluiten je polis per e-mail

Wat is er niet verzekerd?

Met een bruiloftverzekering van VerzekerjeBruiloft.nl neem je het zekere voor het onzekere. Alle kosten die gepaard gaan met uitstel, afstel of onderbreking van jullie huwelijksdag worden vergoed tegen een premie die slechts een fractie van de totale uitgaven bedraagt.

Onze bruiloftverzekering hanteert de meest ruime voorwaarden in deze markt. Onze bruiloftverzekering heeft een unieke dekking waarbij alle genodigden automatisch zijn meeverzekerd! Door onze samenwerking met Nationale Nederlanden is in geval van een gedekte schade uw uitkering gegarandeerd.

Belangrijke informatie voor het verzekeren van uw bruiloft

Bij het afsluiten van de VerzekerjeBruiloft.nl trouwverzekering verwachten wij van u dat u de verzekering goed leest en beoordeeld. We zijn wettelijk verplicht u er op te wijzen dat er geen advies ten grondslag ligt aan het afsluiten van dit product. Lees hier meer informatie over execution only.

Kamer van Koophandel

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder dossiernummer 17119420.

Autoriteit Financiële Markten

De Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt namens de overheid toezicht op de deskundigheid en integriteit van financiële dienstverleners. Vonk Assurantiën is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12005333. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl. Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het Meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0900 – 540 05 40.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), een onafhankelijke stichting die uw klacht kan beoordelen. Vonk Assurantiën is bij het Kifid geregistreerd onder Ons aansluitnummer bij het Kifid is 300.002665.